University of Technology Sydney

UTS city campus ligger nära Sydneys centrala tåg- och busstation
 

Studera på University of Technology Sydney

Vill du studera i Australiens största stad, Sydney? University of Technology, Sydney (UTS) är ett tekniskt universitet med fokus på innovation och praktiskt lärande. Trots att det är ett relativt nytt universitet (2013 fyller UTS 25 år), är det ett internationellt erkänt universitet med ett utmärkt centralt läge i metropolen Sydney! Studera på University of Technology Sydney med KILROY education!

Varför studera på UTS?

University of Technology, Sydney (UTS), erbjuder en praktiskt orienterad syn på lärandet i en rik akademiskt miljö. Efter att ha fått fem stjärnor i de senaste QS Stars™ har UTS blivit internationellt erkänt för sina höga resultat inom forskning, anställbarhet, undervisning och infrastruktur.

UTS är stolta över sina nära band till näringslivet samtidigt som ledande företag bidrar till utvecklingen av utbildningarna för att ge en balans mellan teori och praktik. Studier vid UTS inkluderar projektarbete, fallstudier och fältarbete.

UTS ligger centralt i närheten av centralstationen i Sydney. Som student har du tillgång till allt staden har att erbjuda: internationella sevärdheter, bohemiska kvarter, färgglada marknader och vita sandstränder.

UTS har en hög andel internationella studenter och detta bidrar till en varierad och spännande studiemiljö. Sydney är en av de mest mångkulturella städerna i världen, så här har du verkligen möjlighet att bygga ett internationellt nätverk.

UTS erbjuder Study Abroad 18 för dig som vill läsa en fristående termin utomlands och ha lite mer fritid. Istället för att läsa fyra kurser under en termin som vid traditionella Study Abroad-program läser du tre kurser under en termin. Även avgiften är lägre.

Akademiskt rykte

  • UTS rankades på 284:e plats i QS World University i kategorin World University ranking samt rankades på 31:a plats i kategorin Top 50 Under 50 - Global index of newer Universities.

  • UTS fick 5 StarsTM av QS World University för goda resultat i forskning, anställbarhet, undervisning och infrastruktur. 

  • UTS var med bland Top 500 of world universities i Shanghai Jiao Tong Rankings 2012 (Academic Ranking of World Universities).

  • UTS rankades på plats nummer 12 i Times Higher Education Rankings 2012 i Australien; på plats 88 globalt bland Top universities under 50 samt rankades bland de 400 bästa universiteten i världen.

  • Dessutom mätte den australiska regeringen att 80 procent av forskningen på UTS hade global standard eller över världsstandard i 2010 Excellence in Research for Australia initiative.

  • UTS strävar efter att vara ledande inom forskningssamarbete och att vara en forskningspartner industrin, näringslivet, myndigheter och yrkeslivet föredrar.

  • UTS är också ett av fem universitet i Australien som är en del av Australian Technology Network LINK. Denna grupp av innovativa universitet arbetar med att bilda partnerskap med industrin och myndigheter som strävar efter att ge praktiska resultat genom koncentrerad forskning.

  • UTS Business Faculty är ackrediterat av AACSB - Association to Advance Collegiate Schools of Business.

Huvudämnen

Business, kommunikation, design, arkitektur och bygg, pedagogik, teknik, informationsteknik, internationella studier, lag, hälsa, naturvetenskap. Se mer information om kurserna vid UTS på UTS Handbook.

Fakta

Antal studenter: 36 300
Antal internationella studenter: 9 470
Akademisk kalender: Studier startar två gånger per år: februari och juli

Universitetets hemsida: University of Technology Sydney

UTS CRICOS Code 00099F

Vill du ha mer information om University of Technology Sydney?
Kontakta oss
Contact