University of Western Australia

Letar du efter ett klockrent universitet som håller en högre akademisk kvalitet bland sina studenter än något annat i Australien? Då ska du välja University of Western Australia.
 

Studera på University of Western Australia

University of Western Australia (UWA) inrättades 1911 och är ett topprankat och framstående universitet. UWA är ledande inom avancerad forskning i västra Australien och har fått många internationella utmärkelser. Vill du ha en högkvalitativ utbildning i Australien så är UWA universitetet som du ska välja. Studera på University of Western Australia med KILROY education!

Varför studera på UWA?

UWA har en högre akademisk kvalitet bland sina studenter än något annat universitet i Australien. Detta mäts på grundval av antalet studenter som har hittat heltidsarbete inom 5 månader efter avslutat examen, det är den högsta i hela västra Australien och bland de högsta i övriga landet.

Akademiska omdömen

UWA ligger även som nummer 2 i Australien när det gäller kvaliteten på sina undergraduate program. Studenterna får sin utbildning från många föreläsare, av de flesta med lång internationell erfarenhet inom respektive ämne. Dessutom är UWAs businessfakultet ackrediterad av såväl EQUIS samt AACSB!

Varför studera i Western Australia?

Western Australia (WA) är fullt av unika australiska upplevelser. Staten är känd för alla sina soltimmar, fläckfritt blåa himmel, välkomnande och vänliga människor, låg arbetslöshet, växande ekonomi. 

Perth, WA: s huvudstad, rankas som världens fjärde mest levande stad (The Economist 2008) och utsågs som en av världens topp tio framtidsstäder av Lonely Planet (2006). 

Vad har Perth att erbjuda?

  • Internationellt erkända kvalifikationer
  • Fem universitet i toppklass med samarbetspartners över helav världen.
  • Yrkesskolor med state-of-the-art utbildning
  • Integrering av studierna på arbetsmarknaden genom ett starkt samarbete mellan universitet och arbetsmarknaden.
  • Mest skiftande nationalitetsblandningen av internationella studenter i Australien.
  • Fantastiska möjligheter till deltidsarbete vid sidan av studierna.
  • Ren, trygg och säker miljö 

Som student kommer du att hitta allt du behöver för att nå både dina personliga mål och karriärmål...allt i en stad berömd för sin vänlighet! 

Så vad väntar du på? 

Universitetets hemsida: University of Western Australia

 

Tycker du att University of Western Australia låter intressant?
Kontakta oss
Contact