The Emirates Academy

Studenter berättar om The Emirates Academy

Nedan berättar före detta studenter om sina erfarenheter av The Emirates Academy i Dubai.

 

 

Kristian Kollsrud (Norge), examen 2008

dubai-emirates-student-kristian-kolsrud.jpgJag tog examen från The Eirates Academy of Hospitality Management 2008 och blev anställd som Human Resources Coordinator hos Jumeirah Group och var en del av Jumeirah's Corporate Development Programme - Aspiro. Jag har provat på lite olika yrkesroller i Dubai sedan dess, till exempel som Assistant HR Manager på Jumeirah Beach Hotel innan jag gick vidare till företagets Group & Corporate function som Group Manager, HR Systems i maj 2010. I dagsläget är jag Director of Human Resources Systems & Processes för Jumeirah Group. 

Jag trivs väldigt bra i företaget! Jag har fått massor av utvecklingsmöjligheter och även nyligen framröstats bland finalisterna i utmärkelsen "Young Leader 2010 MENA Award" på Arabian Hotel Investment Conference 2010.

Mina studier på the Emirates Academy of Hospitality Management har utan tvekan bidragit till mina framgångar inom Jumeirah och turismnäringen. Jag uppskattade verkligen en stöttande studiemiljö och ett nära samarbete med näringslivet samt anknytningen till Ecole Hôtelière de Lausanne i Schweiz. Jag är väldigt nöjd med hur min karriär har inletts och känner att jag har fått den kunskap och de nödvändiga verktyg jag behöver inom branchen!

 

Katharina Ebert (Tyskland), examen 2011

dubai-emirates-student-katharina-ebert.jpgMina studier på the Emirates Academy of Hospitality har varit väldigt roliga. Utbildningarna är välstrukturerade och jag fick även chansen att studera på Ecole Hôtelière de Lausanne i Schweiz samt slutförde min praktik i Tyskland. Det har varit en ovärderlig erfarenhet att kunna bo i tre olika länder under min fyra års studietid. Jag har under min tid på the Emirates Academy skaffat stora nätverk och fått nya vänner för livet, och jag är otroligt glad över att ha träffat dessa människor. Sammantaget har min erfarenhet på the Emirates Academy varit mycket givande, det formade mitt liv och kommer fortsätta att forma min framtida karriär.

 

Genene Barraclough (England), examen 2011

dubai-emirates-student-genene-barraclough.jpgUnder de senaste fyra åren har jag sett hur the Emirates Academy vuxit dramatiskt och tagit emot ett stort antal erkännanden, gör att det utan tvekan en av de bästa institutioner med studier inom Business Management med fokus på hospitality (hotell, turism, restaurang) över hela världen - en utmärkt prestation för en ung institution. Min utbildning har gett mig en rad spännande karriärmöjligheter. Jag anställdes av Jumeirah omedelbart efter att jag avslutat mina studier och det är ett fantastiskt jobb som jag har nu, när jag får kombinera min entusiasm att skriva med min passion att arbeta i den dynamiska turismnäringen. 

 

Bernd Knaier (Tyskland), examen 2011

dubai-emirates-student-bernd-knaier.jpgMin utbildning från the Emirates Academy of Hospitality Management är mycket värdefull på grund av den höga utbildningsnivån och de kontakter jag har skaffat mig i branschen under de senaste tre åren. Den ideala miljön på skolan med både faciliteter och attraktivt campusområde ihop med den ständigt växande turistiska miljö Dubai utgör har gjort min erfarenhet vid the Emirates Academy of Hospitality Management guld värd. Vidare avgjorde skolans nära förbindelser med Jumeirah och andra internationella hotellkedjor, samt Ecole Hôtelière de Lausanne och Cornell University, att detta var det perfekta valet för min karriär!

 

Tycker du att The Emirates Academy låter intressant?
Kontakta oss
Contact