Thompson Rivers University

Skidåkning i världklass endast 10 minuter från campus
 
KILROY live - Internationell studiemässa 2014

KILROY live - Internationell studiemässa

11. september 2014 Stockholm
Vi har bjudit in erkända universitet från alla världens hörn till vår internationella studiemässa KILROY live torsdagen den 11 september kl. 15.00-18.00! Vägleds och inspireras till utlandsstudier eller praktik i USA; ta reda på hur du kan kombinera studier med idrott; lyssna på spännande föredrag och du är ett steg närmre dina utlandsstudier. Självklart är det GRATIS INTRÄDE - Välkommen!
Läs mer

Studera på TRU

Kombinera dina studier med fantastiska möjligheter till förstaklassens skidåkning, river rafting, hiking och andra spännande aktiviteter på Thompson Rivers University (TRU) Studera i en naturskön miljö och få ett brett utbud av ämnen att välja på. Studera på TRU med KILROY education!

Universitetet ligger i Kamloops, ca tre timmar nordöst om Vancouver på Kanadas västkust. TRU hette tidigare University College of the Cariboo men bytte under april 2005 namn till Thompson Rivers University. Universitetet har idag 12 000 studenter, varav mer än 1450 internationella studenter från över 80 länder

Varför studera på Thompson Rivers University?

Föredar du en mäktig natur med oändliga möjligheter till friluftsaktiviteter framför hektiskt storstadsliv så är Thomson Rivers University ett perfekt universitet! Här kan du spendera vintrarna med att åka skidor och somrarna med att göra alltifrån Hiking till River Rafting och klättring. Sun Peaks som är en av de större skidområdena i Canada ligger endast en halvtimme bort och världskända skidresorter som Whistler och Revelstoke ligger tillräckligt nära för en helgutflykt!

Universitetets hemsida: Thompson Rivers University 

Kontakta oss för mer information om Thompson Rivers University
Kontakta oss
Contact