Nya Zeeland

Efter tre år på Auckland University of Technology får du din efterlängtade examen!
 
KILROY live - Internationell studiemässa 2014

KILROY live - Internationell studiemässa

11. september 2014 Stockholm
Vi har bjudit in erkända universitet från alla världens hörn till vår internationella studiemässa KILROY live torsdagen den 11 september kl. 15.00-18.00! Vägleds och inspireras till utlandsstudier eller praktik i USA; ta reda på hur du kan kombinera studier med idrott; lyssna på spännande föredrag och du är ett steg närmre dina utlandsstudier. Självklart är det GRATIS INTRÄDE - Välkommen!
Läs mer

Studera i Nya Zeeland

The Long White Cloud eller "Aoteoroa" fick Nya Zeeland heta när ursprungsbefolkningen, maorierna först närmade sig landet i kanot och fick syn på de vita bergen, vulkanerna och glaciärerna. På Nya Zeeland finns ett djur- och naturliv nästan lika orört som när maorierna kom till öarna omkring år 800. Studera i Nya Zeeland med KILROY education!

Upptäck delfiner, valar och sälar på nära håll och njut av de fantastiska landskapen och de vackra vyerna. Eller varför inte prova på någon av landets adrenalinpumpande aktiviteter som bungy jump, forsränning, fallskärmshopp eller off-pistskidåkning. Nya zeeländarna har dessutom rykte om sig att vara ett av världens mest gästvänliga folk och "the kiwis", som nya zeeländarna kallas, delar gärna med sig av landets lockelser.

Fakta

Befolkning: ca 4 miljoner

Huvudstad: Wellington (500 000 invånare)

Andra större städer: Auckland 1,3 miljoner invånare

Språk: engelska, maori

Valuta: Nya Zeeland dollar (NZD)

Tidsskillnad: UTC / GMT + 12, sommartid UTC + 13

Befolkning: Cirka 70 % är av det europeiska arvet. De flesta europeiska Nya Zeeländare är britter, irländare, eller från Nederländerna. Den Maoris är den näst största etniska gruppen. Asiater 6,6 %. Invandrare från Stilla havet, 6,5 %

Klimat: Huvudsakligen milt, med mycket snabba väderväxlingar.  

Kontakta oss för mer information om Nya Zeeland
Kontakta oss
Contact