University of Otago

University of Otago ligger i Dunedin på den vackra Nya Zeeländska sydön
 
KILROY live - Internationell studiemässa 2014

KILROY live - Internationell studiemässa

11. september 2014 Stockholm
Vi har bjudit in erkända universitet från alla världens hörn till vår internationella studiemässa KILROY live torsdagen den 11 september kl. 15.00-18.00! Vägleds och inspireras till utlandsstudier eller praktik i USA; ta reda på hur du kan kombinera studier med idrott; lyssna på spännande föredrag och du är ett steg närmre dina utlandsstudier. Självklart är det GRATIS INTRÄDE - Välkommen!
Läs mer

Studera på University of Otago

University of Otago grundades 1869 och är Nya Zeelands äldsta universitet. Det är beläget i Dunedin, som är en liten men livlig studentstad på södra ön. University of Otago har fått mycket goda betyg i internationella mätningar. Studera på University of Otago med KILROY education!

University of Otago grundades 1869 och är Nya Zeelands äldsta universitet. Det finns omkring 19 100 studenter på Otago varav cirka 2 600 är internationella studenter. Universitetet är beläget i Dunedin, som är en liten men livlig studentstad på sydön. University of Otago är placerat centralt mitt i staden vilket ger dig en fantastisk närhet till biografer, restauranger, nattklubbar och köpcentrum.

Universitetets hemsida: University of Otago

Kontakta oss för mer information om University of Otago
Kontakta oss
Contact